Vaksinimi kunder gripit

Te gjitha Q.Sh e Bashkive Fier Patos dhe Roskovec jane furnizuar me vaksinen antigrip prej dates 05.01.2017. Ne te 19 Q.Sh. po aplikohet cdo dite kjo vaksine per te gjitha grupet e rriskut te dhene ne udhezimet e MSh dhe IShP.
Vaksinimi eshte nje nga masat kryesore dhe me efikase per parandalimin e Gripit. Gjithashtu te gjitha Qendrat Shendetesore jane te hapura ne 7 ditet e javes.