Forumi “Mposhte Diabetin”

Në kuadër të Ditës Botërore të Shëndetit, Ministria e Shëndetësisë e Shqipërisë dhe Organizata Botërore e Shëndetësisë, në bashkëpunim të ngushtë me Agjencinë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim dhe Projektin “Shëndet për të Gjithë”,dhe Drejtorine Rajonale Te Shendetesise Fier do të organizojnë ditën e enjte, 7 prill, forumin “Mposhte Diabetin”. Forumi do të organizohet në Fier, te Kino-teatri.