Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë në bashkëpunim me Orgnizatën Botërore të Shëndetësië

Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë Fier në bashkëpunim me Orgnizatën Botërore të Shëndetësië pas largimit të ujit nga banesat dhe tokat buqësore të prekura si pasojë e daljes nga shtrati i lumit Vjosë, nisi menjëherë punën në terren për parandalimin e përhapjeve të sëmundshmërive të ndryshme infektive. Bashkë me Drejtoreshën e Organizatës Botërore të Shëndetësise (WHO) për Shqipërinë Dr Nazira Artykova shkuam në njësinë administrative Darzezës. Gjej rastin të falenderoj të gjithë Mjekët dhe Infermierët e Qëndrës Shëndetësore Dërmënas për profesionalizmin e treguar gjatë periudhës së përmbytjeve.