Dita Botërore e Mjedisit

Aktivitet sensibilzues për mbrojtjen dhe kujdesin ndaj tij , i zhvilluar nga Kabineti i Edukimit dhe Promocionit Shëndetësor në bashkëpunim ndërsektorial me SH.SH.M-në ,K.S.I-së ,SHPSSHM ,Mjeksisë Familje, Monitorim Vleresimit si zyra e Statistikës në plazhin Darzezë nën moton:"Mbroni Mjedisin , Mbroni jetën tuaj.